Vertshus

I sydenden av åskammen hvor landsbyen Agliano Terme ligger, finner du Casa Karen med en unik utsikt mot Monferrato og med Apenninene i det fjerne. Et lite og intimt bed&breakfast med hyggelige rom, svømmebasseng og en liten vinmark

hus6
hus7
DSC_0028
DSC_0106
hus1
hus2
hus3
hus4
hus5
Med utgangspunkt som et lite Bed&Breakfast tilbyr vi halvpensjon. I tillegg til  frokostbuffet inkluderere prisen 3 retters middag inkl. drikke.  Ønsker du å spise ute på kvelden, er det greit å bytte middagen med lunsj i stedet.

Besøk hos lokale vinbønder, markeder og festivaler er inkludert i prisen.

Til hvert dobbeltrom hører eget bad.

Casa Karen har eget basseng og trådløs internett.

Slik kommer man til Casa Karen.

Nærmeste flyplasser er Milano Malpensa og Milano Linate. Torino flyplass er omtrent like langt unna. Til disse flyplassene går enten Norwegian, SAS eller KLM. Bergamo, hvor Ryan Air lander, er et stykke lenger unna. Noen velger leiebil, mens andre benytter seg av vårt transporttilbud der vi henter og bringer til flyplassen. I tillegg kan dere booke oss for guidede turer i området. Be om vårt transporttilbud.
Bryllup 7
Bryllup og jubileer

Vi har allerede hatt ansvar for flere bryllup. Vi kan ta oss av hele arrangementet i samarbeidende overnattingssteder og restauranter.  Arrangementer kan inkludere flere dagers opphold inklusiv transport, evt. seremoni,  måltider, vinsmaking,  guidede turer osv.